Saradnja Europlakata BH i Udruženja Proslavi Oporavak

Prošlog mjeseca nas je Europlakat BH kontaktirao da nam ponudi besplatno oglašavanje u FBiH kroz billboard i city light plakate sadržaja koji je za naše ciljeve i aktivnosti narelevantniji.

Objasnili su da nas kroz društveno odgovorno poslovanje žele podržati za kako navode “veće javno dobro” i da je to za njih “dvosmjerna ulica, jer kroz njegovanje takve suradnje i mi dobijamo šansu da promovišemo društvene vrijednosti za koje verujemo da svijet čine malo boljim mjestom”.

Ovaj put se Proslavi Oporavak odlučio za promociju helpline-a, besplatne telefonske linije 0800-28000 gdje sve osobe mogu da pozovu ukoliko se suočavaju sa problemom ovisnosti o drogama. Deset city light plakata su već postavljeni na reprezentativnim mjestima u gradu Tuzla, a mi ćemo biti u prilici da procjenjujemo uticaj i pratimo odaziv osoba koje imaju problem sa ovisnošću i članova njihovih porodica iz tog dijela BiH.

Zahvaljujemo se Europlakatu koji je prepoznao značaj našeg rada i podržao nas na ovaj način, te se nadamo da će se saradnja nastaviti.